10 години 100 Beers

Есента на 2013-та започнахме нещо ново с идеята да имаме повече и по-интересна бира за пиене, а през декември същата година вече 100 Beers функционираше. 10 години по-късно сме все още тук като през това време се утвърдихме като едно от местата с най-добра селекция на бири не само в България, но и на Балканите, вносители на едни от най-добрите пивоварни в света и място, което е в основата на българската крафт бирена сцена.
Започнахме, когато все още нямаше нито една българска крафт пивоварна и хората, които знаеха за какво става въпрос се брояха на пръстите на двете ръце, а в момента сме много и ставаме все повече с всеки изминал ден. Много от хората, с които си пиехме бирите в 100 Beers през първите години в момента са лицата зад локалните крафт пивоварни, барове и магазини.
Благодарим на всички, които са били част от 100 Beers семейството и са допринесли за развиетието на крафт бирената сцена в България.
В дните между Коледа и Нова година ще пуснем благотворителен търг с един куп ценни бири, които сме пазили през всички тези години, а 100% от средствата ще отидат за нашия приятел Любо от Kanaal.