Новите неща продължават, ето какво имаме тази седмица

Започнахме понеделника ударно с юбилейния Fuller’s 1845. Силен английски ейл с вторична ферментация.
Вторнишката ни бира е трапистка от австрийското абатство Engelszell. Техния Nivard е най-новото им творение и е в стила на най-добрите белгийски блонд ейлове.
От днес пък имаме шварц бира на Mikkeller създаден по случай 5-тата годишнина на локалоно метъл радио в Копенхаген. Името й е Sort Sondag.
Утре отново сме на траписти – изключително лимитираната Achel (траписткият манастир с най-малко производство в света) Extra Quadruppel.
В петък сме приготвили нещо по-леко – Mikkeller Sally Monroe Gluten Free Pale Ale. Ниско алкохолна, свежа и безглутенова.
А в събота – ирландски стаут със стриди от специализираните в портъри и стаутове Porterhouse.