Над 100 вида нови бири през Юни

Стартираме и новия месец Юли с нови бири, а предния направо прекалихме. Броихме ги (кой знае колко правилно) и сме със 105 бири напред. Вече всичко с няколко изключения е достъпно и за онлайн поръчки.
– голямата ни гордост са датчаните TO ØL. Внесохме 42 различни бири на една от любимите ни пивоварни и повечето не са се появавали никога в тази част на Европа. Тук е моментът да споменем, че се появяват техни бири с неясен произход из София и Пловдив, но като официални представители на TO ØL можем да гарантираме, че единствено при нас и в магазини Averi, Papa Beer и Beera (където също дистрибутираме отделни видове от  пивоварната) бирите са директно от производител, съхранявани по правилния начин и на разумни цени.
Omnipollo – десертите на бирите намериха своето място в 100 Beers и ще са тук редовно.
– Крайно време беше да включим и най-добрата холандска пивоварна за 2016 според RateBeer – De Molen.
Oakham Ales са почти класическа британска пивоварна с тази подробности, че вземат под внимание и готините американски хмелове
– Още едни испанци в лицето на Barcelona Beer Company благодрение на варненските Авери.
– Класически калифорнийски крафт бири от Speakeasy Ales & Lager.
Злият брат близнак на Mikkel (Mikkeller) Evil Twin.
Карикатурираното бухалче Het Uiltje и всичките интересни експерименти на пивоварната.
– Както и още един малък анимиран герой – уелското мече-бунтар Tiny Rebel.
– И разбира се още нови бири (всъщност докато пишем това пускаме и още по-нови, но техният ред идва скоро) от абсолютните ни фаворити – естонците Põhjala.
Плюс нови български неща, белгийски класики и…бирени книги.