Ето го и него – виж новият ни магазин в София

Спираме да го крием и го показваме в цялата му прелест. Новият ни магазин в София на ул. “Юрий Венелин” 26 е вече с над 150 вида бира (плюс една наливна), има си нещо като образователен кът и изглежда така:
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAРаботното време е като на стария ни магазин:
Понеделник-петък от 11:30 до 20:00 и в събота от 10:30 до 14:00.

20 thoughts on “Ето го и него – виж новият ни магазин в София

 1. Здравейте,
  Съдейки по името на магазина се надявам да разполагате с една бира специално. Името и е Estrella Galicia .

  Благодаря Ви, предварително!

  1. Здравейте,
   Конкретно Galicia нямаме, но пък честно казано разполагаме с близо 150 доста по-качествени бири и 2-3 лагера от този клас.
   За самата бира достатъчно красноречиво говори и оценката й в RateBeer – http://www.ratebeer.com/beer/estrella-galicia/11325/.
   Поздрави!

  1. Каква хубава търсачка имате, всичко си призна. Със здраве 🙂

  1. За сега не, тъй като имаме доста други немски бири. Аугустинер за съжащение дори не изнасят бира извън района на Централна Европа.

  1. Без да искаме да обидим никого, но това са най-масовите лагери, наред с Stiegl. Идеята не е да вкараме такива от цял свят, тъй като малко или много са еднообразни. Основната цел е стилово разнообразие и възможно най-много вариации на едни от най-добрите бири в света.
   Наличните ни бири може да проверите в онлайн магазина http://www.100beers.bg

 2. Много ме заинтригува сайта с рейтингите. Искам да попитам кои от бирите които предлагате са с най-висок рейтинг според сайта.

  1. Стараем се голяма част да са с рейтинг над 90/100. Общо взето около 70-80% от бирите при нас са с такъв рейтинг, като има и доста примери с резултат 99/100 или 100/100 – трапистките, повечето британски, почти всичко на Mikkeller и To OL, абатските белгийски и ламбиците и може би половината немски.

 3. Здравейте!
  Тъй като не съм посещавала магазина ви се интересувам дали имате налични подаръчни комплекти с халби като тези показани в сайта? Просто не съм от София и следващите уикенди ще идвам и се чудя дали мога да ги закупя на място от магазина или трябва да си направя поръчка онлай ?

  1. Има, но не всичко е налично постоянно. За сметка на това им и други такива, които все още не са качени онлайн.

 4. Здравейте! Спешно се интересувам дали имате бира San miguel, както и Pietra ?
  Ще съм ви много благодарна, ако отговорите бързо, тъй като ми трябва за подарък. Благодаря!

Comments are closed.